Tornar a inici
  qui som
  ludoserveis
 
servei guarderia de 0 a 3 anys
servei de dinar biològic
casal d’estiu i vacances
festes d’aniversari i altres celebracions
lloguer d’espais
recollim a l’escola
  ludoexperiències
  on som
  contactar
  inici
   
  català | castellano
 
 
Servei de dinar biologic
 
Ens hem posat d'acord amb Mamanduca perquè ens porti cada dia el seu dinar calent a la ludosfera.

Ofereix una dieta amb productes naturals, integrals i de temporada, que provenen directament de productors locals. Treballa respectant el cicle estacional i la temporada dels aliments.

En l’elaboració dels menús volem anteposar el consum de cereals integrals, llegums, hortalisses, verdures i fruites sobre el de proteïna d’origen animal.

L’estructura del menú diari és molt senzilla: una sopa freda o calenta, un primer plat, un plat principal i postre. Aquestes pautes senzilles s’extreuen de les recomanacions del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per l’elaboració dels menús escolars.

També podem oferir aquest mateix servei amb 2 dietes específiques: una sense gluten i un altre sense productes làctics. Per primer cop tenim un servei personal de dieta que concretem amb qui ho necessiti. Aquest servei està a la disposició dels teus fills i de tots vosaltres.

Servei per a nens

Mamanduca ens porta el dinar calent i nosaltres el donem als vostres fills.

durant els menjars, els teus fills/es estan atesos per al personal de ludosfera, que els acompanyarà i ajudarà a aconseguir la independència necessària per a menjar per ells mateixos. treballem les rutines d'higiene i d'ordre per a disposar-nos a gaudir dels menjars en les millors condicions.
Servei per adults

Mamanduca ens porta el dinar calent, dins una carmanyola i una bossa tèrmica. El dinar està disponible a partir de les dotze del migdia i vosaltres podeu recollir-lo fins a les tres de la tarda, i deixar la carmanyola del dia anterior. Aquest servei es contracta mensualment

Si vols gaudir d'aquest servei posa't en contacte amb nosaltres.

  a ludosfera adoptem com a lema (per als nens) l'expressió de Maria Montessori:
   
  " ajuda'm perquè pugui fer-ho jo sol "
 
 
  ludosfera
  Providència 51
  08024 Barcelona
  tel. 93 368 15 06
  info@ludosfera.com
 
disseny i creació amc