Tornar a inici
  qui som
  ludoserveis
  ludoexperiències
  on som
  contactar
  inici
   
  català | castellano
 
 
ludosferaés un centre d'educació infantil amb activitats organitzades perquè els nens i nenes les puguin escollir lliurement d'acord amb les seves inquietuds, interessos i ritme d'aprenentatge.  

 

 

en ludosfera oferim serveis de lleure per donar la millor atenció als nens i nenes de 0 a 3 anys, i treballem per trobar la millor solució a les vostres necessitats.
A ludosfera organitzem tallers per a infants , mares i pares i famílies

 
     
 

ludosfera és un espai per a l'experiència a través del joc, amb activitats per a descobrir, experimentar i divertir-se.

  un entorn dissenyat i adaptat a la mida dels nens per a fomentar i promoure l'activitat creativa, la curiositat i la imaginació en un ambient de respecte, responsabilitat i de relació .
     
 

ludosfera proposa a nens i nenes, a través de jocs i activitats, afrontar la conquesta de la seva autonomia personal.

 

la nostra programació d'activitats és dinàmica i variable, i inclou diferents aspectes del desenvolupament personal.
A ludosfera els nens i nenes poden fer pastissos, plantar mongetes, fer dibuix i pintura lliure, crear jocs i joguines, fer experiments científics, compartir la seva experiència, celebrar el seu aniversari ...
Les mares i pares també poden participar de les activitats, programades només per a ells o per a tota la família

     
 

el nostre compromís és oferir serveis desenvolupats a partir d'un projecte pedagògic dissenyat amb la col·laboració d'experts i

  especialistes en educació i desenvolupament infantil, i productes comercials coherents amb els criteris bàsics d'aquest projecte pedagògic.
     
 

per a nosaltres, la finalitat del procés educatiu inclou el benestar de la persona i la realització de les seves necessitats físiques i mentals.

  per aquest motiu ens basem en la necessitat natural dels petits d'experimentar física i espontàniament, d'acord amb els seus ritmes d'aprenentatge i les seves necessitats individuals .
 
  ludosfera
  Providència 51
  08024 Barcelona
  tel. 93 368 15 06
  info@ludosfera.com
 
disseny i creació amc